Kat DeLuna



Den 16:e mars
Kat DeLuna var i Frankrike hela veckan för att främja hennes nya album "Inside Out" släpptes i måndags i landet och i onsdags bjöd Kat hennes fans för att festa med henne i Paris. Universal har hyrt en buss bara för oss. Vi hade en rundtur i Paris och korsade Louvren, Eiffeltornet, Champs Elysees och Notre Dame och vi sjöng, dansade och tog foton, det var galet bra!










1. Underbara Kat DeLuna. 2. Kat och hennes syster anländer till Universal. 3. Jag (mycket ful) med Kat. 4. Några medlemmar av hennes franska fanclub. 5. Bussen där vi var för att festa.

Det skiner idag



Här är låten som jag sjöng med klassen i svenska.

Måndag


Idag var jag ledig som varje måndag men jag har läxa att göra förstås. Just nu sitter jag och pluggar lite Nordic lingvistik. Min lärare Karl, en svensk, gav oss en övning om phonotactic skillnader. Det är mycket intressant tycker jag, men lite svårt ändå.
Till exempel, varför säger man Stockholm på franska, Estocolmo på spanska och Tukholma på finska? Det låter ganska absurt men jag ska försöka nysta upp detta mysterium...!

Annars har jag mycket läxa i svenska också. Jag måste skriva en berättelse och berätta hur jag träffade min pojkvän. Det verkar så lätt att skriva men... på franska, intesvenska! Jag möter många svårigheter att forma meningar! Det är så tråkigt.
Så för att hjälpa mig lite, min lärare lånade mig en barnbok som heter Pannkakstårtan, skriven av Sven Nordqvist. Gulligt!


RSS 2.0